LUFLO GALVANPIPE SYSTEM
LUFLO GALVANPIPE SYSTEM Egy gyors és megbízható megoldás a horganyzott csövek szereléséhez.BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációLUFLO

Az alábbi menüpontok csak regisztrált felhasználóink részére elérhetőek:

- Termékek listaára
- Tanúsítványok letöltése
- Kalkulátor

Belépés után a bal oldali menüsor alján megtalálják a fenti menüpontokat.

Munkatársaink a saját gyártású termékek értékesítésén kívül szakmai tanácsadással, műszaki segítségnyújtással is ügyfelei rendelkezésére állnak. Célunk, hogy hazánkban és Európa szerte szélesebb körben megismertessük, meghonosítsuk a már több mint 20 éves múlttal rendelkező technológiát. Terveink szerint a közeljövőben a szomszédos országok piacán is megjelennek a LUFLO Galvanpipe System termékek.

Ez az eljárás lehetővé teszi a tűzi úton horganyzott acélcsövek és idomok nagyszilárdságú összekötését a horganyréteg elégése nélkül, így a korrózió elleni védőhatás nem csökken.

Ezzel az új technológiával azoknak a kivitelező cégeknek kívánunk segítséget nyújtani, akik nem tudnak, vagy nem akarnak menetes kötésekkel dolgozni a horganyzott acélcső rendszereken.

A LUFLO Galvanpipe System felhasználó megközelítőleg 1/3 idő alatt építheti a horganyzott rendszereket, mint a hagyományos menetes kötésekkel és az anyagra fordított költségeket is minimum 20%-kal csökkentheti.

Rendszerünk a 2" feletti horganyzott csövek szerelésénél nyújt különösen nagy segítséget azoknak a szakembereknek, akik tudnak hegeszteni./Néhány foto közelebbről

7,8x nagyításban

Makrofelvétel a forrasztásról.Az illesztési hézag megtartásával egy dupla varrat alakul ki.
LufloGalvanpipe System200x nagyításban

A cső szövetszerkezete.


Luflo Galvanpipe System250x nagyításban

Hőhatásövezet.


Jól látható, hogy a forrasztás mentén a horganyréteg nem sérült.
Luflo Galvanpipe System
LUFLO GALVANPIPE SYSTEM